Här finns...

tisdag 18 januari 2011

Bildbomb!

Då börjar vi, kommentarer kör jag längst ned!


Fotosession i kasst väder på egen hand går sisådär... menmen.

Mössa i blandat garn. FO
DROPS fine merino och karisma, egenspunnet, saschenmeyrs merino (bytesgarn), mammas växtfärgade ullgarn och egenfärgad babymerino av bortglömt märke och improviserad design. 2x2 resår, slätstickad och snabb hoptagning för en härligt baggy mössa. Älskar den, och håret får plats i klämma under!


Syster Yster-muddar. FO
Muddar baserade på systers påhitt. Kombination av färgranding och inslag av mosstickning. Stickade i Nepal. Underbara muddar, underbart garn!

Armvärmare. UFO
Också i Nepal. Färgmönster i mudden, ökningar och intag för att sitta tajt på nederarmen och riddstickat runt överarmen. Virkad kant nedertill. Nu ska bara den andra bli färdig så kan man ha linnen närsom utan att frysa om armarna!

Lövvantar. FO
Fabel i svart och dubbelt merinogarn från Liene, hemmafärgat i gröna nyanser. Mönster eget påhitt. Älskar dessa vantar!

Half a Granny Shawl. FO
Halv mormorsruta, på ett ungefär. DropsDelight som är helhärligt till virkning men som jag avskyr att sticka i! Dethär är äkta braindead-mönster :3

Skovärmare. UFO
Bra skor, men med dragkedja och frysiga anklar. Så, improviserat i Nepal. (Har jag nämnt att jag gillar det garnet? Massor?) En värmare och blockning kvar!

Sockar. UFO
Inspirerade och bygger en hel del på Kristina-sockarna, men med istickad häl och annan fläta och tå. Grått Fabel och övrigt Regia.


Sådärja. Det var en sammanfattning av det jag kommer ihåg pågått sen senast... Och så katter förståss!

2 kommentarer:

  1. Ursnygga vantar, inte kan man bara hitta på ett sådant mönster själv? :-))) Och en vansinnig produktion, allt väldigt tjusigt och det bästa av allt när man stickar: saker man behöver! Älskar bilden på sista kissen, vilka ögon!
    :-))) Må gott!

    SvaraRadera