Här finns...

fredag 29 juli 2011

Sommaren flyger förbiEgendesignat hoodie (med mönsterkonstruktionshjälp från mina klädsömnadslärare Kristina) i ett underbart dubbelsidigt interlockjerseytyg från bästa Tygaffären. Jag älskar den! Håller på med en till i mitt favorit-interlockjerseytyg från tyg.se, i brunt och orange med döskalle på rumpan. Byxorna som skymtar är också egensydda, i stuvbit från myrins. Mer om dem en annan dag.


SÅ.
Nu sitter man här med en kaffekopp igen. Jag jobbade som skolvärd under gothia Cup och i kombination med intensiv termin, tandproblem och en längre tids sjukdom i början av sommaren tar det tydligen tid att återhämta sig från dygnet-runt-tjänst. Jag har precis fått säga nej tack till ett bröllop imorgon, orken finns helt enkelt inte att kuska runt i Sverige just nu. Om några dagar med vila till blir det nog bra dock.


Gothia Cup var fantastiskt för övrigt, så mycket upplevelser! Människor, intensitet, givande och utmattande bortom rimliga gränser, och jag är sugen på att vara med nästa år igen. Därtill har jag illustrerat instruktioner för de boende på skolorna, så nästa år kommer mina bilder att finnas på alla värdskolor. Häftigt värre att ens bilder kommer att bli sedda av och instruera hundratals människor från en hel massa länder.


I övrigt broderar jag vitt på vitt (mouliné på halvlinne), stickar gladsockar, stickar jordsockar, stickar en lopapeysa, färgar garn i massor, stickar en laminaria i egenfärgat silke/ull-garn och drömmer om ett boende med var sak på sin plats. Och i framtiden; gamla trägolv, sjö och känslan av att bo på landet, inte i landets näst största stad...Och så katterna!
Glömde nästan; har startat en webcomic med framför allt galenpannan Neumann.

Neumann is a cat

Kolla in om ni vill ha lite meningslösa seriesnuttar med katter varje måndag och torsdag strax innan lunch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar