Här finns...

fredag 26 oktober 2012

Påta

Yay! Påtning fungerar hyfsat snällt trots Carpalproblem. Lyckan är stor kan jag lov och rutor till en mindre filt påtas för fullt på påtbräda (eller ja, panduros QuickKnit, men jag blandar hela tiden samman med KnitPro så det är enklare att bara köra på svenska uttryck...)


torsdag 4 oktober 2012

Bebisbody


Mer bebikläder sydda! :D Så går det när man inte kan sticka eller virka eller tälja och handleden lägger av om man ska rita eller försöker spela mycket datorspel...
Body storlek 62. Mönster #7 från Ottobre 1/2012, så det är samma som kameleontbodyn. Knappslån här blev dock mycket bättre, envisas man utvecklas man tydligen :p Sömnsmånerna i kantningen börjar också bli bättre, även om jag inte är helt överrens med eländet.

Flodhästtyget kommer från Tygaffären och singlejerseyn till kanterna är loppisfynd. Tryck-knappar från Stoff och Stil. Ja, och så har jag börjat komma ihåg att sätta dit mina designlappar!
Åsså provade jag sy en dregglis i samma tyger. Mönster egenkonstruerat i förhoppning om att det är funktionabelt.


tisdag 2 oktober 2012

Näääe

Förkylningar är APA. Speciellt när man tror de går över, febern släppt och man börjar känna sig piggare. Så vaknar man upp, apatrött, seg, småfebrig, och svär.

Förkylningar, som sagt, APA.


Lyssnar på Tales of the black av Tunng.
Gammal teckning, av den enkla anledningen att den sången ger så många bilder som liasom bara måste ner på papper. 4-färgs-bläckpenna på nått billigt kollegieblock. 
Varför heter det kollegieblock egentligen?
Någon gång vill jag kludda över ett helt A2 till denna och så många av Tunngs låtar.