Här finns...

torsdag 21 mars 2013

Så då var man hemma

Flytten genomförd. Skruttungen växer och jag har fått upp symaskinerna samt fått mer sytt. Ny onesie och en apaful dörrkatt som är ett första utkast till något smart :D katterna börjar trivas och jag rotar runt i flyttkartonger å ritar ugglor i absurda mängder, drömmer om att få dem tryckta...

torsdag 7 mars 2013

Sytt


Inför stora flyttlasset till Alingsås i helgen sydde jag färdigt en pyjamas så ungen har nått att ha på sig, och fyra dregglisar till så kläderna inte behöver bytas lika ofta... Håll till godo med kassa fotografier men gla' å go bebis :D

Pyjamasmönstret är mitt trogna #8 från OTTOBRE 1/2012 (strl 62 här, stor, bred å rymlig men mkt lätt att få på/av/blöjbyta samt härligt med sprattelutrymme, Eiraskrutt blir sur av många köpta kläder nu får det tar emot när man sprattlar, hon är van vid rymliga kläder ;p) och dregglisarna är eget mönster. Flesta tygerna som vanligt från tygaffären förutom taxtyget som kommer från Stoff&Stil. Tryck-knappar från 3exter. ÄLSKAR färggglada tryck-knapparna!


Nä, nu ska här inte latas längre, klockan är ju snart 8 och solen har gått upp för länge sen. Packa, packa. Ha en bra dag och kom ihåg att du är en härlig människa och idag har fortfarande potential att bli en fenomenal dag!

fredag 1 mars 2013

Snart 10 000

Jupp, snart 10 000 sidvisningar sammanlagt. Det ska firas när det blir av, med utlottning av prylar jag rotat fram ur gömmorna nu under flyttyran som pågår hele mars månad ut.